Når vejret begynder at blive bedre, vil de fleste gerne ud i haven og have det sjovt. Der er mange spændende aktiviteter, man kan lave derude, både alene og sammen, men ud over, at haven er et sjovt sted at være, skal den også plejes og beplantes, så den ser flot og ordentlig ud.

Her er et par gode tips til fritidsgartneren, som også gerne vil have det sjovt.

Få dit eget luftgevær

Et luftgevær kan bruges til mange skægge konkurrencer. For eksempel kan I skyde til måls efter målskiver, efter frugt eller andre ting, I stiller op. Luftgeværet er et skydevåben, men med dets lademekanisme og sikkerhed kan det bruges til skydekonkurrencer hjemme i haven uden problemer.

De fås naturligvis i mange varianter, men for at prøve det af til små skydekonkurrencer derhjemme, er de billigste modeller ganske glimrende. Så køb et billigt luftgevær og se selv, hvor sjovt det kan være, når du stiller skarpt på skiven og rammer plet i din have.

Liv og grønne dage i dit bed

Haven er selvfølgelig rarest at være i, når alting gror og er frodigt. Det tilføjer også en charme, at dine bed ikke har for store bare stykker, men at der er tæt plantevækst, som skaber den helt rigtige stemning.

Til det formål kan bunddække-planter være det helt rigtige. De vokser hen over den bare jord og sørger for, at det eneste, du ser, er fritvoksende bundplanter med saftigt grønne blade og blomster. Særligt de blomstrende planter er populære i danske haver. Den type planter er ikke så svære at få til at gro, så du kan sagtens gå ud og finde tilbud på bunddække blomster, og så ellers gå i gang med at gøre din have til et rent slaraffenland for blomsterne.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *