Overvejer du at anskaffe dig en form for kryptovaluta, så er der mange ting, du bør sætte dig ind i, inden du når dertil, hvor du kan realisere den plan.

Digitale valutaer handles på særlige kryptobørser, og dem findes der ret mange af. Der er forskel på disse børser, og du bør sætte dig grundigt ind i, hvordan den, du ender med at ønske at bruge, fungerer, inden du benytter den.

Hvordan handles kryptovaluta?

Kryptovaluta kan for eksempel ikke handles i banker, som almindelige valutaer kan. Det kan de ikke, fordi de er helt uafhængige af alting. De er ikke koblet op på hverken en bank, en stat, en organisation eller en anden form for myndighed.

Derfor kan du ikke bare henvende dig et sted for at handle. Det foregår på en kryptobørs. På sådan en børs er der typisk flere forskellige typer af kryptovaluta, og det er ikke dem alle, der handler med de samme typer. Så er der en bestem virtuel valuta, som du har planer om at købe, så må du undersøge, hvilke børser der handler med den.

Rene og blandede kryptobørser

Der findes i hovedtræk to forskellige typer af kryptobørser. De rene og de blandede. I de rene kan der kun foregå handel med diverse kryptovalutaer. I de blandede kan du købe kryptovaluta med traditionelle penge, og du kan også sælge til traditionelle penge.

Som begynder anbefales du at benytte dig af den sidste slags. De er klart nemmere at agere i – især hvis du endnu ikke er så meget inde i den verden.

Du har brug for en wallet

Når du har fundet en velegnet kryptobørs, så er det næste skridt, at du må have en såkaldt wallet. Det engelske ord for en tegnebog dækker i dette tilfælde over en digital en af slagsen. Det er her, du kan opbevare dine coins, og det er også via denne, at du køber og sælger senere hen.

Her må du igen gøre noget research, så du finde en god og sikker wallet til at opbevare dine coins i. Det er især sikkerheden som du bør have fokus på, når du skal vælge din wallet. Den findes kun digitalt, for det er ikke muligt at have en konto til dine coins på nogen anden måde. I stedet har du en kode, der giver dig adgang til din wallet. Den skal du passe godt på.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *