Med forførende og frækt lingeri kan du snøre ham om fingeren som det passer dig!

Mænd er visuelle væsner, det betyder at du skal stimulere ham netop der hvis du vil have ham i din hule hånd. Det er lidt det samme som når man spænder en gulerod foran hesten. Den er ikke klogere end at den begynder at gå. 

Det er lidt det samme der sker når du overrasker ham i noget lækkert og frækt lingeri. Mænd elsker den slags. Det gælder også ham der siger “den slags siger mig ikke det store”. Sådan en gang nylon strømper med hofteholder og blonder kan bare noget. Der er naturligvis nogle der er mere til fetish beklædning med lak, læder og latex. Men overral er det lidt samme princip. Du kan være helt sikker på at han ikke skal ud og pudse alufælge i garagen med gutterne, hvis du står i den slags. 

Gør jeres forhold og sexliv lidt mere spændende

Hvad end grunden må være til at forkæle ham lidt. Så kan du være sikker på at jeres sexliv ikke vil blive dårligere af den slags. Er du frækt klædt, så kan du være sikker på at han får 20 fingere. De dage du løber rundt i en kort kjole er han jo uden tvivl også mere pjattet med at røre ved dig. Omvendt er han jo også lidt mere lækker hvis han tager en flot skjorte og måske en blazer på. 

Øjenene spiser jo altid med og det gør de specielt hos mænd. Det ser ikke altid sådan ud ved middagsbordet, men det gør det. 

Hvis du er en af dem der mener at han ikke går så meget op i den slags, så tager du fejl. Det er nok fordi han på et tidspunkt har hørt sig sige du ikke er så vildt med at tage sådan noget på. For at slippe for diskussioner, så er det nemmere blot at sige ” det er heller ikke noget der siger mig noget “. Faktum er dog at alle mænd elsker en eller anden form for frækt undertøj. 

Prøv det af, vi kan med stor sandsynlighed garantere at du hurtigt bliver fan af at hoppe i den slags. 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *