Når det kommer til senge, så er det ofte selve madrassen og eventuelt også topmadrassen, der stjæler fokusset. Det er der selvfølgelig mange gode grunde til, at det er, men det betyder selvfølgelig ikke, at sengerammen eller sengestellet skal glemmes helt.

Sengestellet er jo selve fundamentet for den gode seng. Den udgør selve rammen og tit også bunden af sengen, og hvis den ikke er af en ordentlig kvalitet, så svækker det sengen som helhed.

Gå gerne all in, når det kommer til valg af sengestel, for det er faktisk den del af sengen, der gerne skulle holde længst.

Din sengs fundament

Hvis sengens fundament ikke er af en ordentlig kvalitet, så kan det nærmest være ligegyldigt, hvad du lægger oven på det. Du er nødt til at kunne regne med, at sengerammen kan holde til det, som en moderne seng kræves at kunne.

Den skal kunne bære den forholdsvis store vægt, som en moderne seng har. Det kan ikke nytte noget, at den begynder at bøje eller knække, når du lægger bund, madrasser, topmadrasser og så videre på den. Den skal gerne være den stærke støtte, der bærer både madrasser og mennesker.

Den skal også gerne kunne holde i en hel den år. Hvis en god madras for eksempel kan holde omkring ti år, så bør sengestellet kunne holde til endnu mere end det. Se gerne, hvad Licitationen.dk anbefaler.

Vælg materiale til din sengeramme

Et sengestel kan produceres i forskellige materialer. Det kan være bygget af træ, metal, laminat eller et andet solidt materiale, som kan holde til en vis vægt – og som gerne skulle kunne holde i mange år.

Der kan også være forskel på designet af sengestellet. Det kan eventuelt være en helt klassisk udgave af en sengeramme, eller det kan være en model, hvor der er monteret praktiske skuffer i. Det kunne også være, at du foretrækker et sengestel, som er lavet af metal, og som har elevation.

Der er faktisk ret meget at vælge imellem, når du skal vælge, hvilken type af sengestel, du skal have under dine gode madrasser.

Som i forbindelse med så mange andre varetyper, så må du regne med, at kvalitet og pris hænger sammen. Med mindre der er tale om et særdeles godt tilbud, så må du være forberedt på, at god kvalitet koster. Til gengæld får du så noget, som kan holde i en del år. Set over år, så er det ikke så dyrt alligevel. Husk også på, at det er kvaliteten af din nattesøvn, det drejer sig om.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *