En personlig træner, er en person som træner dig i den sport du laver en til en. Det kan være teknisk træning, løbetræning, fitness, styrketræning og mange andre ting. Det er en træner der er personlig, og arbejder tæt sammen med dig om at optimere dig og sørger for du opnår fremgang. Det kan være de små ting, og det kan være de store ting. Det kan være mentale ting, det kan være fysiske ting. Der er mange ting en personlig træner kan hjælpe dig med, og det er rigtig vigtigt at huske at det ofte altid er investeirngen værd. Uanset hvad dit mål er, det handler om at finde en der passer til dig.

Når man skal have en personlig træner er det vigtigt at der er en god kemi, og man har en god dialog sammen. Det er helt essentielt at man har en god dialog, samt har tillid og tror på sin træner. Men kommer nemlig til at opbygge et tæt forhold til sin træner, da han kommer til at kende dig på mange områder og skal hjælpe dig når du har det svært fysisk og eller mentalt. Det kan også være at din træner har evener som mental coach, og dette er noget der er meget undervurderet, at være mentalt stærk.

Hvordan finder jeg den rigtige personlig træner

Det er vigtigt at kigge på trænerens referencer, erfaring, resultater og CV. Der kommer flere og flere trænere, som ingen erfaring har og blot kalder sig det uden at vide noget. Det er desværre ikke en beskyttet titel, og man skal derfor være opmærksom på der også er nogle der snyder derude. Der findes altid sorte får i alle brancher, og personlig træning branchen er ingen undtagelse. Så for din egen skyld, så virkelig undersøg hvem din kommende træner er, og hvad han har opnået.

En god måde at finde en dygtig personlig træner på, er ved at søge på nettet efter det, se forskellige trænere og eventuel tage en samtale med flere for at finde ud af hvem der passer til dig, og det du vil opnå. Der er nemlig utrolig mange måder at træne på, og hver gang der er en træner, er der en anden tilgang til træning og kost. Det handler virkelig om at finde en træner du har en god dialog med, samt virkelig har tillid til og tror på.

 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *