Hvis du holder af at svømme lange distancer på åbent vand, så er det vigtigt, at du har styr på sikkerheden. Kommer du i problemer, er det vigtigt, at du kan blive fundet igen ude på havet, og det kan være svært, hvis du ikke bruger sikkerhedsudstyr. Det er nemlig muligt at svømme langt distancer på åbent vand, og selvom du er en habil svømmer, så kan du komme ud i problemer. Hav derfor altid styr på din sikkerhed, når du svømmer – her kan du læse, hvordan du har det.

Benyt dig af en havtaske

En funktionel og synlig havtaske er et must, når du ønsker at svømme lange distancer på åbent vand. Med en havtaske kan du medbringe dine værdigenstande såsom bilnøgler og andre ting, som du ikke har lyst til at efterlade på stranden. Tingene i din havtaske bliver holdt tørre og sikre under din lange svømmetur, og tasken er fuldt ud behagelig at svømme med, selv på lange ture. Det andet gode ved en havtaske er, at den gør, at du nemmere kan blive set på det åbne vand. Den er nemlig også lavet som en sikkerhedsforanstaltning og er derfor i en kraftig orange farve, som man nemt kan se selv fra store afstande. Kommer du derfor i problemer ude på vandet, kan du nemmere blive fundet igen, hvis du husker at tage din havtaske med ud på vandet.

Husk altid at klæde dig på efter forholdene

Udover at være synlig på vandet, så skal du også huske at klæde dig på efter vejrforholdene. Det kan nemlig gå hen og blive rigtig farligt, hvis du bliver kold og underafkølet ude på havet, og der er langt ind til bredden. Sørg derfor altid for, at du har tøj på, der passer til både vejret og årstiden. Derudover skal du også altid svømme efter din udholdenhed og dermed ikke svømme længere ud, end at du har kræfter til at svømme ind igen.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *