Har du en WordPress hjemmeside?

Hvis du har en hjemmeside, blog eller en webshop. Så ved du måske, hvor vigtigt hastighed på din side er for bruger oplevelsen.

Men måske ved du ikke hvordan du får den gjort hurtigere?
Eller tjekket om den er hurtig nok?

Tid er jo relativt. Lang tid for den ene person er måske kort tid for den anden. Almindeligt kendt er det dog, at den ældre generation er mere generøse med deres tid, end den unge generation er.

Google har sagt det i mange år, men det er om noget nu, vigtigere end nogensinde før, at din side er hurtigt. Er den ikke det, vil du kunne mærke det tydeligt på din bounce rate. Mange mennesker gider simpelthen ikke bruge deres tid, på at vente på en langsom side. Når konkurrenten har en der er hurtigere. 

Hvordan du tjekker hastigheden på din hjemmeside

Udover at prøve den af manuelt og dermed opleve den som brugeren oplever den. Så findes der værktøjer, der fortæller præcist hvor lang tid din side er om, at blive vist. Du kan blandt andet bruge ”google test my site”.

Det er et nemt værktøj, der måler hastigheden af din WordPress hjemmeside og sammenligner den med dine konkurrenters hastighed. Så kan du få en god indikator på, hvordan du ligger i forhold til din konkurrent.

Værktøjet giver dig derudover grundliggende forslag til forbedringer af din WordPress hjemmeside. Når vi taler hastighed er det vigtigt, at vide, at det både gælder hastigheden af din side på desktopversionen og på mobilversionen.

Det duer ikke kun, at sørge for at din side er hurtig på desktopversionen, som i gamle dage. Det er selvfølgelig forskelligt fra branche til branche, hvor mange brugere man har, der tilgår ens side fra deres mobiltelefon.

Men man må forvente at alle brancher har besøgende, der bruger deres mobiltelefon. Specielt hvis din side henvender sig til B2C, så vil store procentdele af dine besøgene komme fra folk der er på farten. Du kender det garanteret selv. Du sidder i den offentlige trafik og skal have tiden til at gå, hvad gør du? Du tager din telefon op af lommen og går på nettet.

Hvordan øger du hastigheden af din WordPress side?

Har du mange billeder på din hjemmeside? Så start der.

Mange starter med at vælge æstetik over hastighed, når de vælger udseendet af deres WordPress hjemmeside. Men faktisk, betyder størrelsen af dine billeder ualmindeligt meget for, hvor hurtigt din side loader. Derfor mindre billeder, vil gøre din hjemmeside hurtigere. Det er derfor vigtigt at du husker, at komprimere både dine billeder og video til din hjemmeside.

Sådan at de grafiske elementer ikke fylder mere på din hjemmeside end højest nødvendigt og gør din hastighed langsommere. Derudover kan dine plugins også være en stor synder, når vi taler hastighed. Sørg derfor for, at bruge dine plugins korrekt.

Du skal også huske at fjerne de plugins du eventuelt ikke bruger. De vil nemlig også påvirke din hastighed.

Kategorier: Artikler

1 Kommentar

Szpiegowskie Telefonu · februar 11, 2024 kl. 12:35 pm

Jeśli myślisz o użyciu aplikacji szpiegowskiej na telefon komórkowy, dokonałeś właściwego wyboru.

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *