Er du helt vild med at bruge tid i din dejlige have? Du har måske en masse træer, buske og bede, som du skal gå og passe? Det, som er så fantastisk ved at have en stor have, er selvfølgelig, at man kan bruge den til at slappe af i, men hvis man har mod på det, kan man altså også dyrke en masse dejlige råvarer, som man så kan bruge i madlavningen.

Her kan det altså være en god ide at søge mod det store internet – både for at lære, hvordan man rent faktisk dyrker disse råvarer, men også for at finde lækre opskrifter på retter eller lignende, man kan bruge råvarerne til.

Du kan finde alt på internettet

I disse tider kan man efterhånden bruge internettet til alt, og uanset om du gerne vil finde ud af, hvordan man monterer et toilet, eller hvordan man laver den lækreste lasagne, skal der nok være svar at finde på nettet.

Så internettet er bestemt også din ven, hvis du bruger meget tid i haven og gerne vil blive meget bedre til at dyrke dine råvarer og bruge dem i madlavning.

Bliv bedre til at udnytte de råvarer, du har

Et problem, man kan have, når man dyrker en masse dejlige råvarer i sin have er, at man ikke får brugt alle tingene. Det kan være, at du har et lækkert Guldborg æble træ til at stå – måske endda flere – men hvad skal man egentlig bruge alle disse æbler til? Især hvis man også dyrker en masse andre lækre ting, som man også gerne vil bruge i køkkenet.

Ved at finde frem til lækre opskrifter på nettet er det ikke længere noget problem – tværtimod.

Hvilke opskrifter skal man prøve?

Det er selvfølgelig et spørgsmål, som kommer meget an på, hvilke ting du rent faktisk dyrker i din have. Hvis du har en stor urtehave, skal de selvfølgelig også bruges til retter, hvor der indgår urter – eller måske en lækker pesto?

Hvis du derimod dyrker en masse frugttræer eller buske, kan du prøve at lave din egen saft eller marmelade og syltetøj. Så prøv at lav din egen kirsebærsaft, hvis det eksempelvis er kirskebærtræer, du har til at stå i haven. Og der er selvfølgelig også mange andre slags saft, som kan laves ud af andre bær.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *