En karriere på skinner og et nymalet hjem

Der er mange karrieremennesker i starten og midten af trediverne, der ikke tager sig ordentligt af deres bolig. Det er helt naturligt, at når der kun er et begrænset antal timer i døgnet, så må man skære noget fra. Og hvis man er meget på kontoret, så er man ikke så meget derhjemme, og boligen kan godt gå hen og føles lidt som et hotelværelse. Det er måske fint nok for en selv, men hvis man en gang imellem dater, og måske har i baghovedet, at man gerne vil stifte familie en dag, så må man ikke glemme de hjemlige rammer fuldstændigt. Dette emne ser vi nærmere på her.

Dig og din bolig

De fleste karrieremennesker har rigtig godt styr på deres udseende, da det ofte hører lidt med til deres arbejde, at være præsentabel. Derimod er der mange der lader hjemmet hænge rigtig meget i hængslerne, simpelthen fordi det sjældent vises frem til nogen. Så får man måske lige lavet en god rengøring og oprydning inden en vennemiddag eller en date, men det er kun lige nok til at holde et minimumsniveau. Hvis man tager sine ideer om at stifte familie seriøst, så bliver man også nødt til at tage sit hjem lidt mere seriøst. Det skyldes, at enhver date vil lægge mærke til hvordan man bor, og ud af det, enten bevidst eller ubevidst, drage slutninger om ens person og modenhedsniveau. Det er ikke nok at du er præsentabel, din bolig skal også være det.

Start med maling

Når du skal optimere dit hjem, så skal det naturligvis også gøres på en tidseffektiv facon, da din karriere ikke stopper blot fordi du bekymrer dig lidt om dit hjem. Det bedste du kan gøre er at finde en lokal maler, og så få malet hjemmet op. Det betyder at du skal rydde stedet, så maleren kan komme til, men derudover så kan du arbejde imens han eller hun arbejder. Når malingen er tør skal du bare sætte indboet tilbage, og gøre dette på en smagfuld måde. Måske mangler der lige en lampe eller en stol, og så er det bare med at få dem bestilt med det samme, mens du er i tanken. Bagefter vil du stå med et smukt hjem, der ser splinternyt ud. Det er den absolut nemmeste måde at opnå dette på, og det kræver ikke særlig meget tid af dig.

Nemt at finde

Det er blevet rigtig nemt at finde en lokal malermester, og det uden at skulle ringe rundt eller være nødsaget til at tage den første den bedste du finder. Der er nemlig kommet hjemmesider, der tilbyder at finde op til tre lokale malere, og bede dem komme med et tilbud på din opgave. Siden præsenterer tilbuddene, og så skal du bare tage det der passer dig bedst. Du sparer tid og sandsynligvis også penge, ved at følge denne model. 

Så er det bare om at få sat processen i gang, og inden længe vil den være slut og dit hjem vil stå i perfekt stand.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *