Du kender sikkert rigtig mange børn, som er store fans af Ben 10. Det giver også rigtig god mening, fordi Ben 10 er en rigtig spændende tegneserie med både action og monstre. Hvis man gerne vil sørge for, at en kæmpe Ben 10-fan får en god fødselsdag, så kan man enten give en rigtig god gave, der passer til serien, eller man kan planlægge festen i tegneseriens tema.

Det ultimative eventyr

Alle fans ville elske at få legetøj og merchandise, som passer til serien. Heldigvis findes der en masse fedt Ben 10 legetøj til børn, som man kan give i gave. Der er ingen tvivl om, at den bedste gave at få, er en gave som indeholder legetøj fra den tegneserie, som man er mest fan af.

Ben 10 er kendt for at have et ur, som kan forvandle ham til et ud af ti forskellige monstre. Uret hedder Omnitrix, og der findes helt sikkert ikke den fan, som ikke gerne ville have uret selv. Med et ur ligesom Ben 10, så er der garanteret evig leg og flere timers eventyr. Nu kan man selv lege, at man skal redde verden fra onde skurke og andre monstre.

En klassiker er også actionfigurer, og disse kan man heldigvis også købe i samme tema. Nu er der masser af mulighed for selv at styre Ben 10 og hjælpe ham med at bekæmpe alle verdens skurke. Man kan få lov til at dykke ned i tegneseriens verden, og så kan man også selv styre Ben 10.

Giv fødselsdagsfesten i gave

Når gaven er på plads, så skal man stadig have planlagt fødselsdagsfesten. Selvom det kan virke bøvlet, så kan man sagtens holde et Ben 10-tema til børnefødselsdagen. Det kræver blot, at man får sat sig ind i, hvilken slags tegneserie det egentlig er.

Ben 10 handler om monstre og specielt den grønne farve er gennemgående i serien. Derfor kan man passende finde tilbehør til festen i samme farveskema og monstre rundt omkring. Der er ingen tvivl om, at en børnefest med tegneseriens tema, bliver årets børnefødselsdag. Man kunne også selv købe en masse af Omnitrix-uret, for så kan alle, der er med til fødselsdagsfesten lege, at de også selv er en helt, som Ben 10 er. For hvem vil ikke gerne være en helt for en dag? Det vil alle, herunder specielt Ben 10-fans, gerne.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *