Når de kolde tider nærmer sig, så er det også tid til at finde det rigtige tøj at gå i. Dette gælder både vinterjakken, de nye huer og vanter, de tykke sokker og så naturligvis vinterstøvlerne. De flotte støvler fra Ava er en super lækker støvler, der faktisk kan bruges under mange andre sæsoner end vinteren. Derfor er det også et smart valg, da man altså får en støvle, der kan bruges i længere tid, samtidigt med, at den både er flot og praktisk.

Mange har den idé, at når man køber en ny støvle, så vil man også gerne have noget, der holder i lang tid. Det får man med denne smarte støvle, der består af materiale som imiteret ruskind. Det betyder, at den er svær at nedslide, og samtidigt holder støvlen effektivt på varmen, så man kan bevæge sig rundt udenfor i længere tid uden at få kolde fødder. Find Ava støvlerne lige her, hvor du kan vælge imellem farverne khaki og sort.

Ava støvler med fødderne solidt plantet i jorden

En af de smarte egenskaber ved støvlerne fra Ava er, at skoens yderside er nopret samtidigt med, at bunden har et mønster. På den måde står man godt fast i jorden, så man ikke snubler i den våde jord eller i den kolde sne.

Varme, smarte støvler

Støvlerne er udover at se smarte ud også ganske praktiske. De er foret med uld, så man kan holde varmen om fødderne i mange timer. På den måde kan man altså tage på lange shopping ture med veninderne, man kan tage i skoven med familien hele dagen, eller man kan tage en heldagstur i Tivoli, uden at det føles som om, at ens fødder er ved at fryse til is.

Støvlerne passer godt til mange forskellige lejligheder

Som sagt kan man bruge støvlerne om vinteren for at holde på varmen, men de kan også sagtens gå til en efterårsdag eller en forårsdag. Her passer støvlerne godt sammen med både lange jeans, men også med en nederdel. Specielt farven i khaki passer godt ind i efterårsmoden, hvor man kan kombinere støvlerne med et par jeans og en lang frakke.

Derudover har støvlerne et elegant udseende, der både går til de længere vandreture i naturen med familien, men som også sagtens kan bruges til den festlige lejlighed som en tur i byen med veninderne. Læs mere om de økonomiske muligheder her.

En praktisk støvle

Ava støvlerne er derudover også en meget praktisk støvle. Først og fremmest, fordi de holder godt på varmen, og fordi de er behagelige at have på. Derudover er de også nemme at tage af og på. De er nemlig udstyret med en strop og lynlås i siden, som nemt kan åbnes og lynes ned, så de hurtigt kan tages af. Så når du kommer hjem fra den lange tur ude i det kolde vejr, så kan du hurtigt smutte ud af de smarte Ava støvler og smide dig på sofaen.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *