En firmafrugtordning kan være en god måde at forbedre medarbejdernes sundhed og produktivitet på. Det er også med til at skabe et positivt arbejdsmiljø, da det viser, at arbejdsgiveren er villig til at investere i sine medarbejderes velbefindende. Med en frugtordning kan virksomhederne tilbyde friske og sunde snacks til deres medarbejdere uden de ekstra omkostninger eller besværet med at købe individuelle varer. Firmafrugtordning er en løsning, som alle kan gøre brug af. Hvis I er i tvivl om, hvordan I helt præcist ønsker at anvende en sådan tjeneste, kan I også altid prøve det af og se, om det er noget for jer. Læs mere om denne skønne mulighed herunder.

Mange fordele

Der er mange fordele ved at have en frugtordning i virksomheden. For det første tilskynder det til sundere spisevaner blandt medarbejderne, da de har let adgang til næringsrige snacks i løbet af deres arbejdsdag. Derudover betyder gratis frugt på arbejdspladsen også, at medarbejderne ikke behøver at skynde sig ud i pauserne eller til frokost for at få mad – hvilket i sidste ende fører til øget fokus og produktivitet.

Investering i sundhed

En anden vigtig fordel ved at tilbyde en frugtordning er, at det viser medarbejderne, at deres arbejdsgiver investerer i deres sundhed og velvære, hvilket igen kan øge moralen. Endelig er det også omkostningseffektivt for virksomhederne at give medarbejderne gratis frugt, da det eliminerer behovet for ekstra indkøb eller lagerplads til opbevaring af snacks.

Sådan opretter du en frugtordning for virksomheden

Det kunne ikke være nemmere at oprette en frugtordning for virksomheder. Det første skridt er at beslutte, hvilken type frugt du gerne vil tilbyde. Det afhænger af din virksomheds størrelse og det budget, du har til rådighed, men der er normalt masser af muligheder som æbler, appelsiner, bananer eller endda mere eksotiske frugter som kiwier eller passionsfrugter, hvis du vil imponere.

Det næste skridt er at finde en pålidelig leverandør, der kan levere frisk frugt regelmæssigt, enten ugentligt eller månedligt. Herefter skal man beslutte, hvor frugten skal opbevares, og hvor ofte den skal fyldes op. Endelig skal du kommunikere ordningen til dine medarbejdere, så alle kender den og kan drage fordel af den.

Et højere energiniveau i løbet af dagen

Med en frugtordning i virksomheden får medarbejderne bedre adgang til sunde snacks på arbejdspladsen, hvilket kan hjælpe med at øge energiniveauet og holde fokus hele dagen. Dette kan især være nyttigt for dem, der har svært ved at holde regelmæssige pauser eller føler, at de ikke har tid nok i løbet af dagen. Økologisk FirmaFrugt på arbejdspladsen med en Øko Frugtordning kan I finde via linket enormt nemt og hurtigt.

Afslutningsvis kan man sige, at en frugtordning på virksomheden er en god måde at investere i medarbejdernes sundhed og velvære på, samtidig med at man reducerer omkostningerne i forbindelse med køb af individuelle varer. Det vil ikke kun forbedre moralen, men også øge produktiviteten og fokuseringen, da medarbejderne har adgang til sundere snacks i løbet af deres arbejdsdag. Det er relativt enkelt at oprette en frugtordning, så hvorfor ikke komme i gang i dag?

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *