Jeg er en pige, der brænder for fodbold. Det er min store passion, og jeg bruger meget tid på at træne og spille kampe. Men i dag skete der noget virkelig uheldigt. Jeg smadrede min skærm på min telefon, og jeg var nødt til at fortælle det til mine forældre. 

Jeg var midt i en intens kamp på fodboldbanen, da jeg fik bolden og sprintede afsted mod målet. Desværre var jeg så optaget af spillet, at jeg mistede balancen og faldt. I faldet røg min telefon ud af min lomme og landede med et brag på græsset. Jeg kunne høre det knække, og mit hjerte sank i brystet. 

Da kampen var forbi, gik jeg forsigtigt hen til mine forældre, der stod og heppede på mig fra sidelinjen. Med en nervøs klump i halsen fortalte jeg dem, hvad der var sket. Jeg forklarede, hvordan jeg havde mistet balancen og ødelagt min skærm i faldet. 

Mine forældre kiggede først på hinanden og derefter på mig. Jeg kunne se, at de var overraskede og en smule skuffede. Men i stedet for at blive vrede eller straffe mig, tog de et øjeblik for at trække vejret og samle sig. 

Min far tog mig til side og sagde roligt: “Jeg ved, hvor meget du elsker fodbold, og uheld kan ske for os alle. Men det er også vigtigt at lære af vores fejl og være mere opmærksomme på vores omgivelser.” 

Min mor tilføjede: “Det er frustrerende at miste eller ødelægge noget, vi holder af, men vi kan altid finde en løsning. Lad os se, om vi kan få skærmen repareret eller finde en erstatning.” 

Det gjorde mig glad at de ikke blev så sure, som jeg havde troet. Næste dag, valgte jeg at tage ned til fixphone.dk, for at få min iPhone repareret. De var virkelig søde og hurtige til deres arbejde. Det hele endte godt.  

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *