Det er i dag helt normalt at både mor og far i en typisk dansk familie arbejder på fuld tid. Dertil kommer diverse forpligtelser: møder i børnehave og skole, spejdernes og andre foreningers regelmæssige forsamlinger etc. etc. Og så er vi endnu ikke engang nået til fritidsinteresser. Hvor lander fitness træning og motion? Fritidsinteresse eller en forpligtelse til en sund livstil?

Vi har travlt, meget travlt.

Oveni det hele, skal der også laves mad, hver dag. Flere gange om dagen. Hvordan kan du få det til at hænge sammen?

Det kan du nok heller ikke altid, og så skal der tages genveje.

Fastfood er ikke løsningen

Det er fristende, bare at ringe efter en familiepizza. Og billig er det også. Det er også helt i orden, en gang imellem. Ungerne elsker det og du kan leve med det, selv om den aldrig smager så godt som den, dengang i Napoli.

Men du ved også at fastfood ikke er en løsning. Ikke engang en nødløsning. Det er en fristelse og laster, på fod med rygning. Og i længden, næsten lige så usundt.

Godt råd er dyrt når tiden er så knap som den er, og maden skal være både velsmagende og sundt. Men alternativet er der; måltidskasser giver dig en nemmere hverdag, hvor sund og god mad pludselig bliver overskueligt.

Måltidskasser er helt i tidsånden

De er blevet meget moderne. Måltidskasser er ikke kompromisser som fastfood er. De er en løsning der forener det bedste fra to verdener. En måltidskasse er lige så tidsbesparende som fastfood, og lige så sundt som du vil have den. Måltidskasser er ikke færdigmad, nej. De kan ikke sammenlignes med madindustriens færdigretter fra fryseren i supermarkedet. Måltidskasser gør det muligt at du og din familie spiser hjemmelavet mad, meget hurtigere og nemmere end ellers. Der er tale om Slow food som er forberedt til at du hurtigt kan lave en dejlig og sund måltid.

Alle ingredienser er skåret til, vejet, afbalanceret og klar til at blive forarbejdet. Der medfølger både opskrifter og tips for madlavning.

Der findes et stort udvalg fra forskellige leverandører. Fælles for dem er at de alle garanterer en høj kvalitet til en god pris. Og du får kasserne leveret til døren, hver dag, eller en gang om ugen, som det passer dig bedste.

5 af de mange fordele ved måltidskasser

  • Mindre madspild. Du får maden leveret i de mængder du har brug for og i de mængder der er billigst.
  • Alle råvarer til måltiden er med i de rigtige mængder og forhold. Du skal bare følge opskriften
  • Du får en varieret, sund kostplan uden at du selv skal finde ud af hvordan
  • Du kan bestille maden online og behøver så ikke at tænke mere over det
  • Maden leveres direkte til din dør
Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *