I takt med at esports bliver større og mere populært, er der kommet en lang række af steder, hvor man kan oddse og spille på ikke bare de store turneringer men snart også mange af de små. Betting-hjemmesiderne har regnet ud, at der sidder en hel generation af unge rundt omkring i landet, der ikke har øjnene klistret til Champions League eller Superligaen, men derimod ser LCS, LEC eller Blast Pro Series på fladskærmen. Her kommet godt nyt til dem:

Live CS:GO betting

Det er nu muligt at lave live bet på CSGO, ligesom det i længere tid har været det med fodbold. Mange kender konceptet fra de traditionelle sportsgrene, hvor man løbende får tilbud på odds om, hvem der fx begår det næste frispark, eller om der kommer indkast inden for de næste fem minutter. Det samme er nu muligt i CS:GO, hvor man kan spille på udkommet og vinderne af de enkelte runder. Her bliver det muligt løbende under en kamp at spille på ikke bare udfaldet af hele kampen men hver enkelt rundes udfald. Det kan fx være alt fra, om bomben bliver plantet, til antallet af døde på begge hold, eller måske om, hvor mange headshots, der bliver skudt.

Godt nyt for strategiske spillere

Alt dette er godt nyt for strategiske spillere, der kender til både odds og CS:GO. Her får de nemlig muligheden for at analysere sig frem til, hvem der tager den kommende runde ud fra en lang række informationer. Hvis man for eksempel har set Astralis tabe tre runder i træk, er der stor sandsynlighed for, at de vil køre en eco-runde for at få deres økonomi op igen og spare til den kommende runde. Hvis man er i stand til at forudse dette, ved man også, at eco-runden højst sandsynligt bliver en tabt runde og et gratis point til modstanderens hold, medmindre der sker noget helt spektakulært. Dog vil runden efter være mere lige. Hvis man er i stand til at se forstå spillet mekanismer på den måde, kan man skynde sig at placere et odds på næste runde om, at Astralis nok heller ikke kommer til at vinde den, for på den måde at få en nem gevinst. Så hvis du selv spiller CSGO og føler dig inde i taktikkerne og strategierne bag, så er live bet på CSGO en god nyhed for dig, hvis du vil tjene nogle hurtige penge.

 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *