Mangler du en god Powerbank 

Vi har powerbanks i adskillige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om power banken skal have en enorm batterikapacitet, om den skal kunne oplade flere enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i mange forskellige afstøbninger om du vil have en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en større powerbank med et stort batteri, som du ikke behøver lade op så tit. Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på job og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være optimalt at købe sig en power bank, som kan lade din telefon og iPad op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så man kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være optimalt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din enhed op mens du får et afbræk fra hverdagen. Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye krav til hvad telefonen skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at stjæle batteritid og det er smart i mange tilfælde at have en powerbank, så man slipper for at skulle kigge efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens telefon op.  

Gamer du på din telefon har du sikkert oplevet at det stjæler din telefons strøm og det kan være træls at skulle stoppe dit spil fordi du er ved at have lidt strøm. Adskillige powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være smart at købe en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din telefon i stedet for at man skal lede en mellemløsning. Hold dig opdateret Med en powerbank kan du undgå at du løber tør for strøm mens du er ude af huset og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Fede egenskaber 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en utrolig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny. Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. nogen kommer med solceller, så du faktisk aldrig har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogen kommer med ledningsfri, så du slipper for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med 3-4 udtag, så du kan lade flere enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også se forskel mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks se, hvornår din enhed er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   

 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *