Fungerer sexlivet så fungerer forholdet også langt bedre. 

I et sundt forhold er der også altid et velfungerende sexliv. Er dette ikke til stede, så er forholdet nok heller ikke virkelig så godt som man tror. 

Spørgsmålet er nu, hvordan man holder forholdet hot og over årene beholder lysten til hinanden. Nogen vil mene det er nemt, andre syntes nok det kan være svært. Uanset hvor glad du er for din partner kan alt nemlig blive hverdag. Det er så her at man begynder at vende sig om efter andre på gaden. 

Faktum er nok mere at man begynder på den slags fordi det fejler derhjemme. Det at holde forholdet spændende et er spørgsmål om vilje. Det at give sin partner opmærksomhed og gøre de ting den anden kan lide. Gør man det rigtig, så kommer det tit også retur. Gør det ikke, så er det også et tegn af en slags. 

Krydderi kan holde liv i sagerne.

Krydderi kan være det der holder forholdet spændende. God sex kan bygge på forskellige ting. Hos nogle enkelte skal der intet ekstra til. De kan gennem årene blot holde lyste til hinanden ganske naturel. Men for mange er noget lækkert og frækt lingeri eller sexlegetøj det der skal til for at det forbliver spændende. Det at eksperimentere seksuelt er i sig selv noget der booster lysten. 

Der er intet galt i at bygge lysten op med en lækker middag og et par drinks, men lad os være ærlig. Uanset hvor romantisk det er, så vil et sæt frækt lingeri med selvsiddende strømper hos hende og en skjorte med blazer hos ham altid give mere lyst. Det er også en af de ting man faldt for i starten hos den anden. Det ydre har en stor indvirkning på lysten. Det er ikke for sjov man siger, det er det indre der tæller, men det ydre der tænder. 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *