Nu når sneen begynder at vise sit smukke ansigt, og kulden omfavner os alle sammen, så er det på tide at få nye vaner i hverdagen. Nogle synes måske, det er den triste tid på året, men det handler faktisk alt sammen om sin tilgang til årstiden. Man kan vælge at gøre det til en spændende tid, hvor der skal være plads til andre traditioner.

Om sommeren kan man komme på stranden og tage på festivaler. Om vinteren kan man gøre så meget andet.

Hygge, indenfor

Vores kroppe er jo ikke byggede til kulden, så vi bliver nødt til at hjælpe kroppen lidt. Det kan vi blandt andet gøre ved at blive indenfor. Men alligevel kan man godt gå rundt og fryse lidt rundt om fødderne. Igen, er det meget almindeligt, fordi vores kroppe ikke naturligt er vant til den kulde, vinteren bringer med sig. Og man behøver ikke gå rundt med jakker indenfor, når et enkelt par ankelsokker er rigeligt.

Køb ankelsokker for at få varmen igen og undgå at det går ud over den indendørs hygge, som I nu kan lave. Nå nu vinteren er tiden, man bliver nødt til at være indenfor, fordi derudenfor er for koldt, er det bare åndsvag så også at fryse indendørs!

Men nok snakke om hygge. Hvad menes der med hygge? Hvad kan man så lave, når man nu kun er indendørs? Man kan spise. Og hvad går godt med mad? Det at lave maden selv. Hvis man alligevel bare skal have tiden til at gå indenfor, så har man jo tiden til at producere sin egen mad. Der anbefales, at man kan starte ud med brombærmarmelade, da den er tilpas nem til nybegynder, men alligevel stadig en mindre udfordring til der stadig er sjovt. Så find en lækker brombærmarmelade opskrift og sæt hele familien i gang!

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *