Førerende forhandler 

Vi er professionelle inden for elektronik grossist og har igennem en længere periode håndteret engros tøj. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive leveret hos dig. Mangler din kunder mobiltilbehør så er I ankommet til det rette sted. Vi har et kæmpe sortiment som tilbydes til den bedste pris i landet.  

 

Indenfor engros elektronik har vi en del solide tilbud til vores besøgende. Det kan være at I muligvis står og mangler den mest optimale skærmbeskyttelse for dine arbejdere, så deres mobiler operer perfekt og så jeres medarbejdere kan hjælpe dine forbrugere bedst muligt. Som forhandler af elektronik tilbehør engros har NORTAGG mange muligheder for at ordne dine problemer. Vi har blandt andet landets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en god beskyttelse af din mobiler. Vores SmartGlass er seriøst stabilt på baggrund af vores produktion. I stedet for det tradionelle skrøbelige glas som findes som alle andre B2B grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en blanding af plastik og holdbart glas, hvilket giver jer et godt produkt.  

 

Mangler I sportstøj ?   

Vi har altid et kæmpe sortiment af fantastisk tøj, hvor jeres virksomhed kan finde en del fantastisk valgmuligheder. Mangler dit firma påklædning til dine ansatte? NORTAGG har for det meste gode poloer af den bedste kvalitet, og vi forhandler engros tøj, så I kan bestille de rigtige mængder til jers butik. NORTAGGs gigantiske udvalg strækker sig over en del forskellige kategorier, og NORTAGG kan af den grund tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er altid klar til at leve op til jeres ønsker og distribuere den rigtige kvantitet. Eksempelvis har vi et enormt sortiment af sportstøj af høj kvalitet som vil passe optimalt til jeres virksomhed. Vores udvalg vil også hjælpe din virksomhed i den kommende periode eftersom sommeren ankommer til Danmark og flere danskere skal ud og spille golf igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være fantastisk til golf. Som grossist tøj har vi altid et fuldt lager og gode tilbud parat til vores besøgende, og NORTAGG tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores høje kvalitet. Vi leverer kun med produkter i den bedste kvalitet, og du vil dermed altid være sikker på at modtage gode produkter. Som B2B grossist er NORTAGG altid interesseret i vores købers spørgsmål, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed ofte velkomne til at rapportere en vurdering efter I har givet vores produkter et skud, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.     

 

 

 

 

 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *