Det kan være en svær beslutning at ansætte en au pair eller en barnepige. Der er mange overvejelser at tage hensyn til, og det er svært at finde den rette person til din familie uden hjælp. Dette websted giver familierne en “jobdatabase”, hvor de kan søge blandt potentielle au pairer og barnepiger, inden de kontakter dem og taler direkte med dem om ansættelsesmuligheder.

Nem oprettelse

Webstedets sektion for stillingsopslag for au pair- og barnepigejobs er gratis, så familierne kan opslå deres jobmuligheder helt uden gebyr. Dette giver dem mulighed for at nå ud til langt flere potentielle kandidater end de ellers ville kunne finde på andre platforme, der opkræver et gebyr eller kræver medlemskab, før de kan oprette opslag. Det er nemt for ansøgerne at uploade deres cv og følgebreve, billeder og familierne kan nemt kontakte dem via webstedet.

Find flere informationer

Hjemmesiden indeholder også et væld af ressourcer for både au pairer og familier. Du kan læse om kulturelle forskelle, tips om, hvordan man finder arbejde som au pair eller barnepige, og råd om, hvad man skal overveje, når man ansætter en person. Dette er med til at sikre, at alle familier og au pairs får en god start på deres arbejdsforhold.

Udnyt hjemmesidens filter

aufini.com kan du finde en familie, registrere dig som familie, finde en au pair og registrerer dig som au pair. Når du så går videre i processen, hvor du for eksempel gerne vil finde en au pair, så kan du benytte dig af hjemmesidens filter. Igennem det filter kan du bedre præcisere ud fra behov og ønsker, hvilken au pair der er bedst for dig og jeres familie. Du kan blandt andet sortere au pairs ud fra alder, erfaring, hvilket land de kommer fra, hvilket sprog de taler ønske om alder, erfaring, samt om i kan tilbyde at have au pairen boende hos jer.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *