Hvorfor er det en fordel, at handle sine herregårdssten samt andre belægningssten, hos online byggemarkeder? Det er der flere gode grunde til – her kommer vi ind på flere af dem. Køber du dem online, kan du få dem leveret med fragt direkte til adressen. Her bliver de leveret med fragtmand på paller. Nogle gange medbringer de en truck eller palleløfter, så du selv kan bestemme, hvor de skal blive læsset af. Herregårdssten er lavet af beton, og er derfor utroligt tunger. Derfor er det en fordel, at de står det rigtige sted til at starte med, og de ikke skal flyttes for meget rundt på. Tro mig – det bliver du glad for.

Med hensyn til fragtprisen, kan du mange gange få gratis fragt hos online byggemarkeder, hvis du køber for mere, end et bestemt beløb. Det kan f.eks. være, at forhandleren har gratis fragt til adressen for køb over 1000 kr. På den måde sparer du ikke kun tid ved at de bliver leveret, men også penge, da du sparer benzinen, og evt. leje af trailer.

 

Prisen er en vigtig faktor

Selve kostprisen på herregårdssten er også en vigtig faktor, når vi snakker fordele, ved at købe dem hos online byggemarkeder. Hos online byggemarkeder vil du nemlig tit kunne få dine betonsten til en billigere pris, kontra ikke-online byggemarkeder. Det kan være at de kun er et par kr. billigere pr. sten, men det har bestemt også noget at skulle have sagt, særligt hvis du køber mange sten. Køber du f.eks. 500 sten, og får dem 2 kr. billigere pr. sten, har du allerede sparret 1000 kr. Det kan du så gange op, i forhold til, hvor mange sten du skal bruge.

 

Altid åbent

En online webshop har ligeledes altid åben. Ikke at de har 24 timers kundeservice, men du kan i teorien handle der 24 timer i døgnet. På den måde, kan du købe dine herregaardssten når du har tid. Om det er sent på aftenen, tidligt om morgenen eller midt om natten – du kan købe dem lige præcis når du har lyst og tid til det.

Kategorier: Artikler

2 Kommentarer

Phone Tracker Free · februar 11, 2024 kl. 3:15 pm

Some private photo files you delete on your phone, even if they are permanently deleted, may be retrieved by others.

binance · marts 27, 2024 kl. 9:08 am

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *