For de fleste forældre, har det, under den værste del af Corona-krisen, været svært at holde de lidt større børn aktiverede i hjemmet, uden at det hele tiden skulle foregå foran en skærm.

Rigtigt mange forældre har klaret opgaven godt, og har formået at vise børnene at man også sagtens kan hygge sig uden at skulle være ”tilkoblet” hele tiden. Det har været sjovt, men familien Danmark skal også tilbage til hverdagen med alt hvad der hører sig til af arbejde, skole og avisruter.

Nu kan travle forældre heldigvis igen sende deres unger ud til den allermest populære fritidsaktivitet som børn i denne moderne og højteknologiske tidsalder nu engang har – nemlig at nedkæmpe deres venner og klassekammerater på forskellige digitale slagmarker i de danske gaming klubber.

Branchen har været hårdt ramt under lock-down

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at landets gaming klubber har været rigtigt hårdt ramte under et lock-down, der forbød større samlinger, da det jo i bund og grund er dét, disse klubber tjener deres penge på.

Store lækre lokaler med sodavands- og popcorn-maskiner, blinkende RGB-lys, de vildeste gaming computere, og de bedste computerskærme har stået tomme hen i de sidste mange uger.

Det har været noget af en omgang for ejerne, der jo som regel har lagt store summer i deres gaming udstyr, så børnene ikke vælger at spille hjemmefra. Men nu vender det hele heldigvis.

Børn der har været halv-trætte af, at skulle sidde hjemme hos ”de gamle” med deres headset på, og udkæmpe de mest episke slag fra forældrenes små laptop (som er på lån fra deres kommunale 9 til 5), er ekstatiske for at igen at kunne samles med deres venner omkring de lækre ”Ultra-Wide” monitors som de fleste gaming klubber i dag har investeret i, for at kunne tilbyde den bedste spiloplevelse til deres kunder.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *