Som bekendt duer helten ikke uden mad og drikke. Det gælder også alle heltene på din arbejdsplads. Hvis du derfor er leder eller ejer af en virksomhed, bør du altid sørge for, at dine medarbejder har en god madordning. Det er nemlig ingen hemmelighed, at folk performer allerbedst, når de er mætte af sund og lækker mad.

Derfor bør du se en madordning som en investering i din virksomhed. Når du sørger for en velsmagende og nærende madordning, sørger du nemlig for benzin til virksomhedens allervigtigste ressourcer; dens medarbejdere.

Vælg en frokostordning, der kan levere varieret mad

En lækker frokostordning skal bestå af velsmagende mad, der samtidig er nærende. Frokosten skal levere brændstof til dine medarbejderes resterende arbejdsdag. Derudover er det også vigtigt at vælge en leverandør, der kan tilbyde en varierende menu. Det er trods alt de færreste mennesker, der gider spise det samme igen og igen.

Vælg en menu, der passer til dine medarbejdere

Det er naturligvis vigtigt, at dine medarbejdere får sund mad. Men derudover bør du også vælge en leverandør, der kan tilbyde en menu, der passer til dine medarbejdere. Grunden til dette er simpel. Hvis dine medarbejdere ikke kan lide maden, vil de heller ikke spise den.

Det er næsten umuligt at holde alle tilfredse hele tiden, men se alligevel om du ikke kan finde en menu, der appellerer til de fleste.

Husk både varm og kold mad

Når du skal bestille frokostordning, er det ofte en god idé at vælge en leverandør, der kan tilbyde både varm og kold mad. På den måde kan dine medarbejdere selv vælge, hvad de helst vil have. Desto større udvalg du kan tilbyde dine medarbejdere, desto større er chancen for, at de vælger den sunde frokost til.

Husk bæredygtigheden, når du bestiller madordning

I dag er bæredygtighed indtænkt i alle virksomheder med respekt for dem selv. Derfor bør du naturligvis også stille krav til din leverandørs bæredygtighed. En bæredygtig leverandør af frokostordninger vil altid stræbe efter at vælge lokale råvarer, der er i sæson. Det slider nemlig mindst muligt på klimaet. Derudover vil leverandøren også stræbe efter at vælge økologiske råvarer, der ikke er blevet sprøjtet med diverse kemikalier.

Derfor skal du udlicitere din madordning

Når du vælger at udlicitere din frokostordning, slipper du for selv at stå for maden. Der skal nemlig både planlægges måltider, handles ind og forberedes. Når du i stedet vælger en lækker frokostordning hos et eksternt firma, slipper du for at stå for alle disse ting. I stedet kan du koncentrere dig om din virksomheds kerneopgaver.

Glem ikke signalværdien

I dag er der rift om arbejdskraft i næsten alle brancher. Derfor skal du som arbejdsgiver også sørge for, at netop din virksomhed tager sig bedst ud, så du kan få de bedste medarbejdere. Når du vælger at købe en madordning til dine medarbejdere, ser din virksomhed også bedre ud for fremtidige medarbejdere. Det er helt klart et trækplaster med frokostordning. Derfor skal du heller ikke undervurdere signalværdien af en god madordning.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *