Skal du holde fest? En god fest starter altid med udførlig planlægning – der er nemlig altid mange ting at holde styr på. I første omgang handler det om at få skabt et godt overblik. Et af de øverste punkter på din liste omhandler temmelig sikkert lokation. Hvor skal festen holdes? Skal der lejes festlokaler, gælder det om at være ude i god tid.

Det kan også være, at du foretrækker at holde festen derhjemme – inde eller ude. Uanset hvor festen skal holdes, er det vigtigt at træffe beslutningen i god tid. Holder du festen hjemme, har du måske også brug for at leje borde, stole, service og måske et telt.

Et telt skaber gode rammer om festen

I sommerhalvåret er det oplagt at holde fest hjemme i haven. Den uformelle stemning, havens blomster og træer og trygheden ved at være et velkendt sted, kan alt sammen være med til at skabe en uforglemmelig fest. Trygge og intime rammer passer dog ikke altid sammen med ønsket om store fester med mange gæster.

Det er de færreste, som har plads til fester med mange gæster indenfor, og derfor kan det være oplagt at leje et telt. Festtelte findes i mange forskellige størrelser, og behøver bestemt ikke være primitive. Der findes store, kraftige og lyse telte, som passer perfekt til enhver festlig lejlighed – til alt fra konfirmationer og runde fødselsdage til bryllupper og andre særlige mærkedage.

Bryllupsfest i haven

Det danske sommervejr er uforudsigeligt, og selvom bryllupsfesten under åben himmel er en drøm for mange, er det også vigtigt at være realistisk og dermed forberedt på lidt af hvert. Din romantiske bryllupsdrøm skulle nødig ende som et mareridt. Du kan læse mere om det perfekte telt til bryllupsfesten her.

Mange telte er forsynet med aftagelige sider. Hvis vejret er godt, kan I derfor nøjes med en åben pavillon, som samtidig giver god solafskærmning. I tilfælde af regn eller blæst, er det nemt at sætte sider på teltet igen. Det samme gælder, når solen går ned, og temperaturen falder.

Telte i luksusklassen

Umiddelbart kan det lyde primitivt at holde fest i et telt. Måske lugter det lidt for meget af rejsegilde med helstegt pattegris eller studenterfest med øl i rigelige mængder. Sådan behøver det dog lagt fra at forholde sig. Faktisk findes der mange muligheder for at leje luksustelte, som kan være med til at skabe charmerende rammer om hvilken som helst fest – stor som lille.

For at få en luksuriøs festoplevelse i et telt, er der nogle forholdsregler, du skal tage. Først og fremmest skal du ikke gå på kompromis med teltets kvalitet. Det er vigtigt at vælge en kraftig teltdug med gode og indbydende vinduespartier, så atmosfæren ikke føles indelukket. Udnyt de grønne omgivelser, og lad dine gæsterne kigge ud på træer og buske.

En plan græsplæne er det perfekte fundament

Vælg et plant område, hvor teltet skal rejses. Det kan sagtens være på græsset, så længe plænen ikke skråner. Investér herefter i et fast gulv, solide borde og stole samt smuk opdækning og pynt. Har du et bed midt på græsplænen, kan du sagtens stille telt op alligevel. Faktisk kan et bed indenfor i teltet fungere som en utrolig flot dekoration.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *