Tag coachinguddannelsen 

Start din succes med coachinguddannelsen, som kan forandre dit liv til det bedre. Bering Søgaard specialiserer i at gøre dig til den bedste version af dig selv for at opnå de mål du ønsker at opnå både personlige og erhvervsmæssige mål.  

personlig udvikling hjælper dig med at se ind af og identificere de styrker, som du besidder eller det potentiale du har for at blive den bedste udgave af dig.  

Vi giver dig redskaberne for at du kan tage fat om de udfordringer som du har og forbedre dem til netop det du har behov for, her kan du via en lederuddannelse omstrukturere måden du tænker og ser verden på og give dig en fornyet indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet kaster i mod dig. 

Vores coachuddannelse tager udgangspunkt i Bob Proctor’s tankegang og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan forbedre dig selv inden for Life coaching. Bob Proctor giver dig med andre ord de værktøjer, som du skal bruge for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ.  
 
En af måderne Bering Søgaard tager fat om dig på er ved at anvende teorien loven om tiltrækning. teorien tager udgangspunkt i hvordan dine tanker bliver til hvordan du føler og hvordan du interagere ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine handlinger . Her er Bering Søgaard mål at trække dine handlinger i en positiv retning, så du opnår de bedste resultater. 

Ved Bering Søgaard gør Bering Søgaard op med den traditionelle måde selvrealisere sig selv. Nogle går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver vi dig med mentaltræning dig redskaberne til at du kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to individer, der er ens og tænker på samme måde.  

Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? Er det ikke unormalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende faktorer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt det kaotiske, der i dit liv for at kunne sætte fokus på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine drømme. 

Det vigtigste i selvudvikling er at vide hvad din drøm er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver vi dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med Bering Søgaard, hvor Bering Søgaard arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med personlig udvikling.  
 
Med en personlige coaching hjælper vi dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Bering Søgaard gør op med de traditionelle tanker om at slid betaler sig. Vi hjælper dig med at arbejde simpelt, så du undgår at blive stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du ønsker med livet. 

Kategorier: Artikler

7 Kommentarer

Click here · december 19, 2023 kl. 6:51 pm

I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him
as no one else know such detailed about my trouble. You are wonderful!
Thanks!

click here · december 21, 2023 kl. 3:30 am

I visited many web pages except the audio feature
for audio songs existing at this website is really wonderful.

pipeline pro lifetime license · januar 22, 2024 kl. 5:46 pm

Admiring the dedication you put into your blog and in depth information you offer.
It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material.
Wonderful read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to
my Google account.

Szpiegowskie Telefonu · februar 11, 2024 kl. 1:01 pm

Dopóki istnieje sieć, zdalne nagrywanie w czasie rzeczywistym może odbywać się bez specjalnego instalowania sprzętu.

Bell · marts 15, 2024 kl. 11:21 am

Hey there! Quick question that’s entirely off topic.
Do you know how to make your site mobile friendly?
My weblog looks weird when viewing from my iphone
4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix
this problem. If you have any recommendations, please share.
Thank you!

seo202223344.ourcodeblog.com · marts 25, 2024 kl. 7:57 am

If you are going for finest contents like me, simply go to see this website
all the time as it presents feature contents, thanks

Velma · juni 10, 2024 kl. 10:17 pm

Hey there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
Is it very difficult to set up your own blog?

I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start.

Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *