Nå dine kunder med en SEO-optimeret WordPress-hjemmeside

Efterhånden som søgemaskiner udvikler sig, skal din hjemmeside også følge med disse opdateringer. Gør den ikke det, kan det påvirke hjemmesidens placering på diverse søgemaskiner. Derfor er SEO en løbende proces.

Vi tager os af både teknik og design

En af de primære fordele ved at ansætte os, som dit SEO-bureau, er, at vi tager os af de nødvendige tekniske detaljer og fodarbejdet, når det kommer til at optimere din hjemmesides SEO.

WordPress er bygget med SEO i tankerne og kommer med masser af søgemaskinevenlige funktioner. Så selvom det i teorien er muligt for dig at foretage din egen optimering, er det ikke sikkert, at du vil se de resultater, du ønsker. At få hjælp af os er en nem og enkel måde, som du kan nå dine kunder på.

Vi har hjulpet mere end 1.000 danske virksomheder med SEO-optimering

Da vi startede op med at udvikle hjemmesider i WordPress, brugte vi rigtig lang tid på at finde frem til, hvilke temaer der er bedst at lave SEO i. Baseret på vores erfaring og viden ved vi, hvor vigtigt det er, at det tekniske grundlag er korrekt. Vi har landet på det, som vi bruger i dag, på baggrund af mange forskellige tests.

Dette betyder, at vi hos SEO Danmark har et utrolig solidt grundlag for at lave en SEO-optimeret WordPress-hjemmeside. Det er nemlig baseret på eksperimenter og tests af alle de bedste WordPress-temaer på markedet.

Vi tester alle WordPress plugins og temaer vi anvender for at finde de bedste alternativer

Vi har med hjælp fra vores videnskabelige tests udvalgt det hurtigst loadende tema til WordPress. Dette er vigtigt, fordi en hjemmesides loadinghastighed er blevet en af de vigtigste faktorer overhovedet, når det kommer til ranking hos Google. Derudover har vi igennem årene opbygget en unik viden om, hvilke plugins der egner sig bedst til SEO og hastighedsoptimering.

Vi er meget glade for WordPress, da der findes mange plugins, der assisterer os i vores arbejde med SEO. Det er altså et godt system at arbejde i for SEO-eksperter. Ydermere er det nemt for os at arbejde i, når vi skal lave gode SEO-resultater for virksomheder.

Hos SEO Danmark har vi har mange års erfaring og viden vedrørende SEO-optimering og har siden 2008 hjulpet mere end 1.000 danske virksomheder med SEO-optimering af deres hjemmeside.

Læs mere på SEO Danmarks Twitter: https://twitter.com/SEO_Danmark

Se mere på SEO Danmarks Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCHGcrBTsC7gBZsJUty2qtnw

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *