Vegansk proteinpulver er til dem der er veganer, eller foretrækker en anden form for proteinpulver end de plejer. For veganer kan det være svært at få nok proteiner, og specielt de essentielle. Det er her et protein tilskud er genialt, og er oplagt. Det gør det nemmere at opnå en normal protein mængde i sin kost, og det smager ikke så slemt. Man kan blade det op med mælk, vand, skyr og andre produkter. Der er begyndt at komme flere og flere veganer, og derfor også flere der køber vegansk proteinpulver, fordi de godt ved at det er svært at opnå den korrekt mængde af protein gennem en alm. Vengansk kost.

Hvad er veganer proteiner, det er proteiner fra ting som ris, soya, ærter og andre kilder som ikke er forbundet med dyr, eller noget der kommer fra dyr. Kilderne til proteiner kan være svær at skaffe som veganer, fordi de mest oplagte kilder til proteiner som kød, æg, fisk osv. er noget man ikke spiser. Vegansk proteinpulver, er derfor et rigtig godt kosttilskud osm kan hjælpe en med at få det nødvendige. Der er mange forskellige former for protein tilskud, hvis man er veganer.

Hvad er det bedste vegansk proteinpulver

Det er meget svært at sige hvad der er det bedste, det kommer nemlig an på hvad man kan lide, hvad man vil have og meget mere. Der er utrolig personligt, og derfor svært at blot sige hvad de der er bedst. Kort sagt, så kommer det jo an på hvad man foretrækker, dog indeholder nogle af kilderne mere protein per 100 gram end andre. Så vil man have mest mulig protein per 100 gram, så skal man blot vælge det tilskud med højst indhold af proteiner.

Vegansk proteinpulver svinger mellem 15 til 30 gram protein for hvert 100 gram. Det har lidt en anden smag og konsitens en andre former for proteinpulver. Smagen er ikke så kraftig, det er ikke lige så let at opløse i vand eller andre væsker og det koster normalt mere end almindelig. Vil du blot spare lidt på det animalske, så er plantefars en rigtig god måde at fjerne kød fra sin dagligdag, og det smager rigtig fint. Man kan ikke smage forskel, når blot der er tilføjet nogle krydderier. Udover det, så kan man jo næsten lave mælk, vil man tilføjer pulveret til vand, og dermed spise havregryn osv. i

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *