En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument. Det giver en bestemt person fuldmagt til at tage beslutninger for dig. Ikke med det samme, men fra den dag, hvor du kommer i en situation, der betyder, at du ikke selv kan træffe vigtige beslutninger. Det kan være personlige beslutninger og/eller beslutninger om din økonomi. Du kan fx blive så syg, så du ikke er i stand til at træffe sådan nogle beslutninger på en fornuftig måde. Så er det rart med en fremtidsfuldmagt.

Du vælger selv, hvem der skal have fremtidsfuldmagt. Det kan være én eller flere personer. Det kan fx være dine børn eller din nærmeste ven. Du kan vælge den person, du stoler mest på vil handle i din interesse.

Hvad skal jeg med en fuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er en forsikring. Du opretter den for din egen sikkerhed. Det kan være, at den aldrig kommer til at træde i kraft. Det gør den først, hvis du en dag ikke kan tage vare på dig selv mere. Så det er en forsikring af din fremtid. Hvis du skulle blive syg, så sikrer den, at der er en person eller flere, der kan tage beslutningerne for dig.

Du skal altså bruge en fremtidsfuldmagt til at sikre dig, at der er nogen, der kan tage beslutningerne, når du ikke kan. Det sikrer både dig og dine nærmeste. Så kan du leve dit liv i tryg vished om, at du og din familie får den rette hjælp, hvis uheldet skulle ramme dig en dag. Det kan ramme dine nærmeste, at du ikke kan tage visse beslutninger. Det kan give dem en masse besvær og ubehag. Med en fuldmagt sikrer du også dem.

Hvordan får jeg en fuldmagt?

Du kan kun oprette en fremtidsfuldmagt, imens du stadig er fuldt ud i stand til at tage dine egne beslutninger. Du skal altså oprette den, mens du er rask.

Hos Fairjura kan du få hjælp til at få oprettet en fremtidsfuldmagt af erfarne jurister. De har en fast lav pris, men leverer stadig kvalitet. Du får rådgivning om dine muligheder og får udarbejdet en fremtidsfuldmagt efter dine ønsker. Du får den desuden tinglyst.

For et beskedent beløb kan du sikre dig selv og din familie i fremtiden. Når du har en fremtidsfuldmagt, er der nogen til at tage beslutningerne. Om det kun skal være hhv. personlige eller økonomiske – eller begge dele – bestemmer du selv.

Livet er uforudsigeligt

Hvis du tænker, at du ikke har brug for en fremtidsfuldmagt, så husk på, at livet er uforudsigeligt. Du kan være fuldstændig rask og fuld af vigør den ene dag og meget syg den næste.

Du kan aldrig vide, hvad der sker. Derfor er det vigtigt at sikre dig selv og din familie, imens du stadig er i stand til det. Opret en fremtidsfuldmagt i dag, og vær sikker på, at det ikke vil give ekstra problemer, hvis du skulle blive syg.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *