Det kan være spændende at drømme om at starte op som selvstændig, men hvad skal man egentlig gøre, før at det kommer til at ske? Læs med her!

Opret en hjemmeside

Hvis du vil have succes som selvstændig, så er det helt nødvendigt, at du har synlighed online. De fleste af dine potentielle kunder leder efter produkter eller services online – der er ikke længere nogen, der slår op i en telefonbog. Når du skal lave en hjemmeside, skal du først og fremmest tilkøbe dig et domæne. Dit domænenavn skal være unikt, og så skal det helst have noget at gøre med det, du vil sælge. Du kan teste, om dit ønskede domænenavn er taget på webhoster.dk. De fleste store hjemmesider køber desuden flere domæner, så de kommer frem, uanset om du skriver med eller uden ”www”.

Markedsfør dig online

Det er desværre ikke nok at have en hjemmeside. Du skal også sørge for, at folk ser den. Folk på nettet går ikke længere hen end på side to på Google, og derfor er det vigtigt, at du ligger på side et! Hvordan gør man så det? Jo, det gør man såmænd ved at arbejde med søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering – eller SEO – arbejder med en række af parametre, der har indflydelse på din placering på Google. Google er den søgemaskine, de fleste bruger, og det er derfor dennes guidelines, man følger, når man ønsker en god placering. Det første man skal gøre, når man skal arbejde med SEO, er at undersøge ens konkurrenter. Skal du f.eks. sælge øreringe, så skal du se, hvem der ellers sælger øreringe, og hvordan de øverste på Googles søgeresultat markedsfører sig. Du vil måske opdage, at der er mange af dem, der bruger de samme vendinger. Dette kan være fordi, det er smart rent søgemaskineoptimeringsmæssigt. Derefter skal du lave en søgeordsanalyse. I en søgeordsanalyse forsøger du at tænke som den potentielle kunde. Hvad ville du søge efter, hvis du skulle finde dig selv? Her kan fraser som ”øreringe” godt være et alt for bredt søgeord, som det er umuligt at konkurrere med. Til gengæld kan det være, at du har mange ”nytårsørering”. Dette kan være søgeordet, du forsøger at ranke på. Det er dog langt mere kompliceret at lave SEO, end det blot er beskrevet her. Det tager lang tid at blive god til SEO, og det kan sagtens være, at du får brug for hjælp på vejen. Det er der ingen skam i.

Hjælp til at starte?

Det kan være svært at finde startkapitalet, når man skal starte som selvstændig. Hvor skal pengene komme fra? Her kommer et råd: Find et billigt lån og lad det finansiere det. Det er trods alt en stor investering i dig selv, du laver, og hvis du tror nok på dig selv og dit produkt eller din service, så besøg Pengeland og få pengene til at starte. Det er alt for træls, hvis man skal gå og spare sammen til noget, man gerne vil i gang med nu.

Kategorier: Artikler

3 Kommentarer

Rastrear Teléfono Celular · februar 11, 2024 kl. 12:19 pm

Si está pensando en usar una aplicación para espiar teléfonos celulares, entonces ha tomado la decisión correcta.

binance профил · april 2, 2024 kl. 2:26 am

I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Inscreva-se para obter 100 USDT · april 29, 2024 kl. 1:43 pm

I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *