Alt foregår efterhånden på nettet. Selv privatøkonomien, investeringerne og køb og salg er efterhånden blevet adopteret af diverse hjemmesider. Forsøger du at betale med sedler og mønter i en fysisk butik, risikerer du at blive mødt af bekymrede blikke. Men er det egentlig sikkert at bevæge sig rundt på nettet med sine værdier tæt til kroppen og hvad får du egentlig ud af at det hele foregår online? 

Her får du 5 hurtige til penge på nettet:

Overblik lige ved hånden

Selvom det kan virke en lille smule utrygt, er der mange fordele at hente ved at din bank er blevet tilgængelig på nettet. Netbank var det første skridt i den rigtige retning men nu er de fleste banker efterhånden også tilgængelige via apps. Det betyder at du ikke længere behøver at tænde din gamle laptop for at tjekke hvor mange penge, der står på kontoen. Du kan i stedet swipe to gange til højre, klikke på netbank-ikonet på din smartphone og blive lukket direkte ind i dine bankkonti. 

Split regningen – meget nemmere end før! 

Med forskellige apps er det nu blevet meget nemmere at dele regninger på cafébesøg, festindkøb og måske endda ferier med venner og familie. Hvor man førhen enten skulle forsøge at finde rundt i 20’ere og 50-sedler og senere hen forsøge at finde rundt i hvem, der gav hvad og hvem, der nu skylder mest, så er der nu (naturligvis) kommet forskellige apps, der klarer det for dig. Du plotter simpelthen bare beløbet ind, samt navnene på de, der skal betale og wupti, så har den regnet det hele ud for dig. 

Undgå kø-kultur og åbningstider

Online shopping er og vil altid være en fantastisk opfindelse. Tænk at kunne ligge i sengen og bestille alle de julegaver, du ved bliver et hyr at finde frem til i butikkerne to dage før jul. Med online shopping har du en verden fuld af muligheder og undgår både begrænsede åbningstider og kø-kultur som vi jo alle sammen hader. 

Invester dine penge

Den teknologiske udvikling har tilmed gjort det muligt at vi kan sætte en sum penge på fysiske virksomheder eller digitale kryptovalutaer og senere hen indkasserer et større beløb end vi lagde ud med. Aktieinvestering har mange ansigter og det er bestemt ikke for de tryghedssøgende. Men for de risikovillige, kan det være en nem måde til en større opsparing. Har du ikke helt tålmodigheden til det klassiske aktiemarked, kan du enten læse mere om kryptobørsen eller tage et kig på fænomenet Daytrading. Det kan du blandt andet læse mere om her: mininvestering.dk/daytrading/.

Automatisk betalingsservice

En sidste nævneværdig ting er automatisk betalingsservice. Hvis du endnu ikke har sat dig helt ind i det, så går det helt enkelt ud på, at du sætter alle dine services og tjenester op til automatisk betalingsservice. På den måde undgår du bekymringen om betalingsfrister – det hele sker automatisk gennem din netbank. 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *