TSA bygger om

Tag Stress Alvorligt bygger om

I Internettets barndom, efter fødslen af World Wide Web, havde mange af datidens websites et “Under Construction”-skilt på siden. De fleste som frygtelige animerede GIF-billeder i max. 8 farver. Kønt var det ikke.

Nu har jeg valgt at genoplive et sådant skilt her på siden, men jeg synes dog, at jeg vil skåne jer for en animeret udgave. TagStressAlvorligt.dk bygges nemlig om. I mange år har sitet været en blog, hvor jeg har skrevet små løse bidder af information om stress og stresshåndtering, som efterhånden forsvandt bagud i systemet, efterhånden som nye blog-indlæg blev skrevet.

Nu føler jeg, at der er alvorligt brug for et site med informationer om stress, sat lidt i system med faste artikler og en nem måde at finde- og navigere rundt mellem informationen på. Du vil stadig kunne finde de gamle blog-indlæg, men ellers vil sitet med tiden blive sprængfyldt med stress-relaterede information – som vil blive opdateret med nyt, så snart der kommer ny information, f.eks. fra forskning på området.

TagStressAlvorligt.dk vil forblive åbent mens ombygningen pågår, men ting kan flytte rundt og ændre plads undervejs i processen, så jeg håber på din tålmodighed.

Med venlig hilsen

Lars Lautrup-Larsen.

Lukket for kommentarer.